26

Preliminary Programme at a Glance

zebrafish2020-programme-at-glance-a4-r03

Monday

Virtual room A

8:30–8:45

Welcome address

08:45 – 09:50

CANCER

09:35 – 09:50

Q&A (15 min)

09:50 – 10:10

Coffee break (20 min)

10:10 – 10:25

CELL SIGNALLING

11:00 – 11:15

Q&A (15 min)

11:15 – 11:35

Coffee break (20 min)

Virtual room B

11:35 – 12:40

CHEMICAL BIOLOGY AND DRUG DISCOVERY

METABOLISM

12:25 – 12:40

Q&A (15 min)

12:40 – 13:40

Lunch break (60 min)

13:40 – 14:40

KEYNOTE SPEAKER

14:40 – 14:50

TECHNICAL BREAK (10 MINS)

Virtual room A

Virtual room B

14:50 – 15:55

STEM CELLS

CIRCUITS AND BEHAVIOUR

15:40 – 15:55

Q&A (15 min)

15:55 – 16:15

Coffee break (20 min)

16:15 – 17:20

DISEASE MODELS I

MORPHOGENESIS AND ORGANOGENESIS II

17:05 – 17:20

Q&A (15 min)

17:20 – 17:40

Coffee break (20 min)

17:40 – 18:45

REGENERATION I

GERM LINE AND EARLY DEVELOPMENT

18:30 – 18:45

Q&A (15 min)

Tuesday

Virtual room A

08:30 – 09:40

EMERGING TECHNOLOGIES

09:30 – 09:45

Q&A (15 min)

09:45 – 10:05

Coffee break (20 min)

10:05 – 11:10

EPIGENETICS AND GENE REGULATION

10:55 – 11:10

Q&A (15 min)

11:10 – 11:30

Coffee break (20 min)

11:30 – 12:35

MORPHOGENESIS AND ORGANOGENESIS II

12:20 – 12:35

Q&A (15 min)

12:35 – 13:35

Lunch break (60 min)

Virtual room A

Virtual room B

13:35 – 14:40

NEUROBIOLOGY

DISEASE MODELS II

14:25 – 14:35

Q&A (15 min)

14:35 – 14:55

Coffee break (20 min)

14:55 – 16:00

REGENERATION II

HUSBANDRY AND AQUACULTURE

15:45 – 16:00

Q&A (15 min)

16:00 – 16:20

Coffee break (20 min)

16:20 – 17:25

TOXICOLOGY

IMMUNITY AND INFECTION

17:10 – 17:25

Q&A (15 min)

17:25 – 18:25

KEYNOTE SPEAKER

18:45 – 19:00

CLOSING REMARKS

Access
Meeting
Portal