3

Program at a Glance

 

All session times are in Central European Time.

zebrafish2020-programme-at-glance-a4-r03

Monday (Oct 26)

 

Virtual room A

Virtual room B

08:30–08:50

Welcome address

08:50–9:55

EPIGENETICS, GENE REGULATION AND GENOMIC RESOURCES

 

09:55–10:15

Coffee break (20 min)

10:15–11:20

MORPHOGENESIS AND ORGANOGENESIS I

10:50–11:20

TECNIPLAST SYMPOSIUM

11:20–11:40

Coffee break (20 min)

11:40–12:45

GERM LINE, EARLY DEVELOPMENT AND PATTERNING I

NEUROBIOLOGY I

12:45–13:30

Lunch break (45 min)

13:30–14:30

KEYNOTE – Prof. NIKOLAUS RAJEWSKI

     
 

Virtual room A

Virtual room B

14:30–15:35

EMERGING TECHNOLOGIES

15:35–15:45

Coffee break (10 min)

15:45–16:40

COMMUNITY SESSION (55 min)

16:40–17:00

TECHNICAL BREAK (20 MINS)

17:00–18:05

DISEASE MODELS I

HUSBANDRY AND AQUACULTURE

18:05–18:25

Coffee break (20 min)

18:25–19:30

REGENERATION I

CANCER

 

Tuesday (Oct 27)

 

Virtual room A

Virtual room B

08:30–09:35

GERM LINE, EARLY DEVELOPMENT AND PATTERNING II

IMMUNITY AND INFECTION

09:35–09:55

Coffee break (20 min)

9:55–11:00

REGENERATION II

CELL SIGNALLING AND METABOLISM

11:00–11:20

Coffee break (20 min)

11:20–12:25

NEUROBIOLOGY II

CHEMICAL BIOLOGY AND DRUG DISCOVERY

12:25–13:10

Lunch break (45 min)

 

Virtual room A

Virtual room B

13:10–14:15

MORPHOGENESIS AND ORGANOGENESIS II

CIRCUITS AND BEHAVIOUR

14:15–14:35

Coffee break (20 min)

14:35–15:40

DISEASE MODELS II

GOLD PARTNERS SYMPOSIA

15:40–16:00

Coffee break (20 min)

16:00–17:05

STEM CELLS

TOXICOLOGY

17:05–17:20

Technical break (15 min)

17:20–18:20

KEYNOTE – Prof. LALITA RAMAKRISHNAN

18:20–18:40

CLOSING REMARKS

Access
Meeting
Portal